NK Solo deelnemersfoto's

Dit jaar mocht ik het NK Solo op het Sneekermeer fotograferen. Belangrijkste opdracht: maak van alle deelnemers een actiefoto. Bij zo'n 60 deelnemers is dat nog best een hele klus! Wat dan helpt is dat er veel races werden gevaren, het meer relatief klein is, ik een hoop zeilers ken en dat ik een rib-piloot bij me had die de administratie voor me kon bijhouden en fantastisch werk deed alle deelnemers te zoeken! Dit jaar vaar ik voor het eerst met Johan Vissia en dat gaat vanaf het eerste moment heel erg goed. Dank je wel Johan!

Terug naar de deelnemersfoto's. Alle deelnemers kunnen gratis en voor niks (dat is toch een koopje!) een foto van zichzelf downloaden. Hoe? Klik op je nummer hieronder en er wordt een zip-file met daarin je foto gedownload. Zo simpel? Zo simpel!

Het kan zijn dat het zip-bestand direct wordt uitgepakt en je de foto te zien krijgt. De foto staat dan (als het goed is) is je downloads folder.

Mocht het (ondanks dat het dus heel simpel zou moeten zijn kan ik natuurlijk ook een foutje hebben gemaakt) toch niet lukken, stuur dan even een mailtje naar eize.nl@icloud.com met daarin je nummer en dan mail ik je de foto toe. Ook simpel...

Voor wie alle deelnemersfoto's even rustig wil bekijken: dat kan hier.

Later deze week komen nog meer foto's van dit NK. Die komen uiteraard weer in de webshop. Wanneer dat precies is weet ik nog niet, hou daarvoor Facebook in de gaten!