Hein Ruyten Trofee

Voor mij is het laatste weekend op het water al 8 jaar de Hein Ruyten Trofee op Langweer. Een gezellig evenement dat is ontstaan doordat aan het eind van het seizoen de Ynglings van de stichting Nationaal Jeugdzeilplan terug moesten naar Langweer. Als je daar dan toch bent, waarom dan niet nog even een paar ritjes zeilen...

Mooi evenement met zo'n 25 Ynglings, een klasse waar ik hele goede herinneringen aan heb als zeiler en fotograaf. Een mooi veldje Ynglings dus, op vrij korte banen op Langweer. Lekker compact,  leuk om te fotograferen!

Dan toch maar even wat reclame maken voor de stichting: De stichting Nationaal Jeugdzeilplan maakt het mogelijk om voor relatief lage kosten een (of meerdere) seizoenen in een goede Yngling te kunnen varen. Kijk voor meer informatie op de geheel vernieuwde site. En mocht je eens kennis willen maken met de Yngling klasse, kom dan op de volgende editie van de Hein Ruyten Trofee in het weekend dat de klok een uur terug gaat... (veel eerder kan natuurlijk ook, je bent daar altijd welkom).

De foto's van de Hein Ruyten Trofee zijn weer klaar en staan uiteraard weer in de webshop!

Hier een paar foto's om een idee te geven van de dag...