Klaar...

De laatste foto's zijn verwerkt, alles staat online in de webshop.

Het album van donderdag is niet heel groot. Dat komt doordat we donderdag heel gericht hebben gewerkt aan foto's van kanshebbers die we nog niet hadden. Daarnaast heb ik wat zitten experimenteren. Dat laatste resulteerde een aantal keren in aardige plaatjes en meestal in bagger. En dat is nou net het leuke van experimenteren: je hebt een idee, probeert dat uit en als het niks is, dan heb je in ieder geval weer wat geleerd...

Het was een mooie Sneekweek, met (vergeleken met vorig jaar) perfect weer. Een paar buitjes in de eerste dagen, maar met het weer van woensdag en donderdag zijn we die al lang weer vergeten. De presentatie bij de prijsuitreiking, in principe voor mij de belangrijkste foto's van de Sneekweek, was anders dan de voorgaande twee jaren. Toen hadden we video beelden gecombineerd met foto's, nu hadden we geen video beelden. Dat was anders, hopelijk hebben we volgend jaar weer bewegend beeld. Wel vind ik zelf dat we met de middelen die we hadden er iets leuks van hebben weten te maken. Sander en Alex van lxeventsupport, bedankt daarvoor!

Ik zeg het wel eens vaker, maar kan het nu toch niet laten: zonder goede bestuurder van de rubberboot geen foto's. Met Arlette van Arem en Hylke Engelsma was dat dit jaar weer perfect, ik ben erg blij met deze twee mensen! En Rick, die nieuw is in de zeilsport maar helemaal wordt ingewijd door Arlette, was erg waardevol als extra paar ogen (en het opruimen van de rubberboot). Allen ontzettend bedankt!

En voor iedereen die last van ons heeft gehad tijdens de wedstrijden omdat we weer eens te dicht in de buurt kwamen: sorry. We proberen dit uiteraard altijd zo veel mogelijk te beperken, maar soms is het even niet anders. Ik hoop dat je het me niet te veel kwalijk neemt. Mocht dat wel zo zijn, mail me dan even...

Deze Sneekweek zit er weer op. Ik hen genoten van het maken van de foto's, hopelijk hebben jullie plezier gehad bij het bekijken er van.