Nu ook te bestellen: Foto's voor aan de muur en Downloads

De bestelmogelijkheden voor foto's bij EIZE.NL zijn uitgebreid. Foto's kunnen nu worden gedownload,  maar ook op Canvas en andere materialen voor aan de muur worden besteld.



Voor aan de muur
Een aantal keren heb ik de vraag gehad of een foto op Canvas kon worden geleverd. Mooi voor aan de muur. Die mogelijkheid bood EIZE.NL niet via de webshop, maar nu wel. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via mijn webshop de foto's die vanaf 2011 zijn gemaakt op Canvas, Tuinposter of Aluminium te bestellen.



Downloads voor eigen gebruik
Geregeld krijg ik de vraag of foto's ook digitaal kunnen worden geleverd. Leuk voor op Facebook of Hyves. Of natuurlijk om collages mee te maken of als achtergrondje op het scherm. Of voor digitale dingen waar ik nog geen rekening mee had gehouden...
Tot nu toe kon dat bij uitzondering wel. Levering ging dan via mail, betaling via de bank. Mijn
partner voor levering van afdrukken heeft echter ook de mogelijkheid om bestanden digitaal te leveren.

Er zijn twee mogelijkheden
1. Download voor webgebruik. U bestelt dan de foto net als een afdruk, waarna u na betaling een link krijgt toegestuurd waarmee de foto kan worden gedownload. Deze foto heeft een lage resolutie, 800 pixels. Dit is voldoende voor gebruik op websites en dergelijke, maar onvoldoende voor afdrukken!

2. Download voor eigen gebruik. Ook weer bestellen net als een afdruk, na betaling krijgt u een link waarmee de foto kan worden gedownload. Dit bestand is in hoge resolutie, en is dus een aantal Megabytes groot. Bij levering op deze wijze is het bestand alleen bedoeld voor eigen gebruik, de rechten blijven bij EIZE.NL.


Downloads voor commercieel gebruik of publicaties
Foto's kunnen via de site uitsluitend voor eigen gebruik worden gedownload. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor levering van foto-bestanden voor publicaties of commerciële doeleinden.